OM MIG

Jeg er 52 år og certificeret Dynamisk Relations orienteret Psykoterapeut. Det er en 4 ½ årige uddannelse fra Psykoterapeutuddannelsen A/S, institut i Bryrup.

Dynamisk betyder bl.a. levende, foranderligt, bevægeligt eller bearbejdeligt. Det er en rigtig god beskrivelse af et terapeutisk forløb.

Jeg er også uddannet socialrådgiver, tegneterapeut, mindfulness instruktør, støtte/ kontaktperson for unge og familieterapeut, med 25 års erfaring indenfor børn/ familieområdet. Jeg har mange års erfaring i at tale med mennesker i alle aldre og med vidt forskellige baggrunde - og problemstillinger.

Jeg er optaget af mennesker og udviklingspotentialer. Jeg tror på, at vi har en indre kraft og styrke til vækst i vores liv. Nogle gange skal vi have hjælp og støtte til at finde den styrke frem.

Al nyere forskning viser, at det, der er allermest afgørende for al udviklingsarbejde, er relationen. Dette gælder også i et terapeutisk forløb.

Jeg vil bestræbe mig på at være nærværende, empatisk, anerkendende, vedholdende og en tryg base for dig, der kommer i terapi hos mig. 

Jeg har et ønske om, at jeg som terapeut kan bidrage til, at du kan opnå et mere meningsfuldt og frit liv, der opleves i overensstemmelse med dine længsler, ønsker og håb.

Certifikat

Anbefalinger og baggrund