HVAD ER

TERAPI?


Psykoterapi er samtaleterapi, ofte længerevarende forløb, der kan biddrage til bedre at forstå tanke- og følelsesmæssige udfordringer og med fokus på at skabe forandring, fremme trivsel samt styrke den mentale sundhed. Psykoterapi er effektivt til behandling af udfordringer som angst, depression, traumer, relationelle problemer og personlig udvikling.

Vi kan alle opleve tidspunkter i vores liv, hvor livet kan føles overvældende, konfliktfyldt, svært og smertefuldt, og hvor vi må bede om andres hjælp.

Denne erkendelse er det første og store skridt. Netop der, hvor vi indser, at ydre eller indre udfordringer kræver et andet menneskes hjælp. I terapien er jeg dette andet menneske.

Måske er du mest af alt nysgerrig på dig selv og ønsker udvikling og indsigt.

At søge terapi er også at tage et ansvar.

Terapi er et samtaleforløb, et samarbejde mellem terapeut og klient, hvor vi i fællesskab undersøger, er nysgerrige sammen, får forståelse og indsigt. Hvor du får mulighed for at lære dig selv bedre at kende, blive bedre til at kunne acceptere, hvem du er.

Det giver dig også muligheden for at finde nye veje og ændre på nogle adfærdsmønstre og reaktioner, der er uhensigtsmæssige og som gør livet svært.

Alt sammen for at du kan blive mere tilfreds og tilpas med dig selv og opnå et liv, der føles rigtigt med større glæde og livskvalitet.